top of page

Samtalsterapi

Forskning visar att samtalsterapi i allmänhet har goda resultat. Du får hjälp att förstå hur tankar, känslor och beteenden hänger ihop, och hur du kan få större förståelse och acceptans för dig själv. Tillsammans hittar vi vägar framåt.

 

Ibland är livet fyllt av tankar som påverkar oss negativt. Jag vill möta dig där du befinner dig och jag erbjuder dig mitt lyssnande, engagemang, värme och närvaro. Kanske har du tappat bort dig själv och behöver kraft och mod att göra förändringar i ditt liv. Du vet själv vad som är bäst för dig och har alla svar inom dig.

 

Min ambition är att möta dig med respekt och acceptans för den du är. Tillsammans utgår vi ifrån där du befinner dig för att du ska komma i kontakt med dig själv. Vi samarbetar och tar tag i det som hindrar dig från att komma vidare. Den bästa investering du kan göra är att lära känna dig själv mer på djupet.

Samtalsterapi är en process vilket gör att du med fördel kan boka några samtal i följd, beroende på ditt behov av hjälp. Önskar du samtalsterapi och att träffas i fysiskt möte finns jag i Lund. Jag välkomnar även kunder från Malmö, Helsingborg och hela Skåne då det finns bra förbindelser med allmänna kommunikationer. Kommer du med bil finns tillgång till gratis bilparkering vid samtalsmottagningen.  

 

Samtalsterapi och stödsamtal online går även att genomföra om så önskas.

STRESSHANTERING

Vill du får hjälp med stresshantering kan du nyttja ditt Friskvårdsbidrag. Stress är en naturlig del av livet som du behöver lära dig att hantera på bästa möjliga vis för att må bra och slippa stressrelaterade sjukdomar. Stresshantering handlar om att lära känna dig själv och ta till övningar och knep för att motverka negativa följder. Att nå ökad stresstålighet kan ha avgörande betydelse för hur väl man tacklar vardagslivets utmaningar.

Jag arbetar med ACT (Acceptance and Commitment Therapy) som är en vidareutveckling av KBT (kognitiv beteendeterapi). Läs mer här.

Samtalsterap och stresshanteringi i Lund, Skåne län
bottom of page